Hodnocení obchodu

4,9 73 hodnocení
5
71x
4
0x
3
1x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
VH Avatar autora Václava Hrabáková | 9.4.2021
Chutná nám a hlavně mi šetříte čas, když nemusím vařit sama.
HH Avatar autora Hana Hájková | 9.4.2021
Velmi spokojena!
S Avatar autora SB (Administrátor) 9.4.2021
Jsme rádi, že jste spokojena a děkujeme za krásné hodnocení :)
R Avatar autora Renáta & Jirka | 8.4.2021
Máte velký výběr, jídla jsou nápaditá, skvěle zkombinovaná a výborně dochucená, nepřekořeněná. Bašta nemá chybu, doporučujeme!
S Avatar autora SB (Administrátor) 9.4.2021
Moc děkujeme za pochvalu, jsme rádi, že jste spokojeni :)
K Avatar autora Kopalovi | 21.3.2021
Vaříte chutně & zdravě & inovačně - nejlépe v celém kraji Slánska, držíte si kvalitu a čerstvost a zbytečně nedochucujete. Má babička i děda si velmi pochutnávají a chválí Vás za vysoce kvalitní a pestrá jídla. Pokud si i nadále udržíte kvalitu, jsme Vašimi zákazníky na x let dopředu. S pozdravem, Kopalovi
S Avatar autora SB (Administrátor) 21.3.2021
Chvála vždy potěší, ale takováto chvála nás opravdu zahřála u srdíčka. Moc děkujeme za krásná slova a věřte, že se budeme nadále snažit, aby Vám naše jídla chutnala :)
E Avatar autora Eva N. | 26.2.2021
Naprosto vynikající jídlo z dobrých surovin . Svíčková , Savojský řízek nebo jahodové knedlíky nemají chybu . Využíváme již několik měsíců a jsme spokojeni. Oceňuji i velmi příjemnou komunikaci .
S Avatar autora SB (Administrátor) 26.2.2021
Jsme moc potěšeni, že Vám naše jídla chutnají a že jste s námi pokojeni :) Děkujeme za tak krásné hodnocení.
J Avatar autora Jitka N | 25.2.2021
Výborná domácí kvalita za dobrou cenu.
S Avatar autora SB (Administrátor) 26.2.2021
Děkujeme za krásné hodnocení, jsme moc rádi, že Vám chutná ;-)
M Avatar autora Mirka | 11.1.2021
Jídla nám chutnají.Spokojenost.
S Avatar autora SB (Administrátor) 21.1.2021
Moc děkujeme za pochvalu a krásné hodnocení :)
MF Avatar autora Milan Freissler | 1.12.2020
Jak už jsme si dnes říkali, tak propagace je třeba, ale moderní formou. Případně jen zkusit letáky do schránek domů v místě rozvozu, teď myslím naše dvě bytovky 2 x 32 bytů. Chuťově i kvalitou jídla bez připomínek, tedy snad jen dvakrát mi volba moc nevyšla, ale to není chyba jídel :)
S Avatar autora SB (Administrátor) 21.1.2021
Moc děkujeme za užitečné rady. Jsme potěšeni, že jste s jídlem spokojen a děkujeme za hezké hodnocení.
Avatar autora | 18.11.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 21.1.2021
Děkujeme za hezké hodnoceni :)
HC Avatar autora Hana Cinková | 10.11.2020
maximální spokojenost ; chuťově výborné a hodně slušný výběr ; palec nahoru
S Avatar autora SB (Administrátor) 10.11.2020
Děkujeme moc. Takováto pochvala je pro nás to nejcenější :)
Avatar autora | 12.10.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 10.11.2020
Děkujeme za krásné hodnocení :)
Avatar autora | 9.10.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 10.10.2020
Děkujeme za krásné hodnocení :)
AV Avatar autora Andrea Vrestalova | 9.10.2020
Moc si obědy od Slánské bašty ve školce užíváme!
S Avatar autora SB (Administrátor) 10.10.2020
Tak to nás nesmírně těší :) Děkujeme za pochvalu!
KR Avatar autora Karel Rathouský | 3.10.2020
Velmi spokojen,vnukovi moc chutnalo.
S Avatar autora SB (Administrátor) 10.10.2020
Je vidět, že Váš vnuk ví, co je dobré :). Moc děkujeme za krásné hodnocení.
Avatar autora | 25.9.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 10.10.2020
Děkujeme za krásné hodnocení :)
MF Avatar autora MŠ FlowerGarten | 8.9.2020
Výborné jídlo!
S Avatar autora SB (Administrátor) 10.10.2020
Děkujeme za pochvalu :)
JB Avatar autora Jiřina Brožovská | 20.8.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 10.10.2020
Děkujeme za krásné hodnocení, jsme rádi, že Vám chutná :)
JB Avatar autora Jiřina Brožovská | 11.8.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 11.8.2020
Moc nás těší, že jste spokojená :) Děkujeme!
Avatar autora | 7.8.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 8.8.2020
Moc děkujeme za hezké hodnocení, jsme rádi, že Vám chutná :)
TF Avatar autora Tomáš Frank | 31.7.2020
Velké porce, jídlo dobré. Mohlo by být méně slané, ale to je moje subjektivní.
S Avatar autora SB (Administrátor) 8.8.2020
Moc děkujeme za pěkné hodnocení a za Vaše připomínky, vážime si jich. Jsme rádi, že Vám chutná :)
Nahoru
73 položek celkem