Hodnocení obchodu

4,9 82 hodnocení
5
80x
4
0x
3
1x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JM Avatar autora Jana Maliňáková | 18.3.2022
Už měsíc si objednávám jídlo, někdy i s polévkou. Opravdu mohu jen doporučit, jídlo je výborně dochucené, taková poctivá domácí kuchyně. Vždycky jsme si pochutnali a ráno mi ho vozí moc milá paní. Celému kolektivu děkujeme.
S Avatar autora SB (Administrátor) 20.3.2022
Moc náš těší Vaše spokojenost jak s jídly, tak se servisem. Děkujeme za velmi milé hodnocení :)
M Avatar autora Mira | 8.3.2022
Objednal jsem si poprvé a kdybych řekl jídlo výborné a chutné,tak je to slabé slovo,prostě senzační,kdo má hlad tak jedinně ,,Slánská bašta" V pohodě servis i doprava ,Dávám samé11111.
S Avatar autora SB (Administrátor) 8.3.2022
Tak to je nádherné! :) Moc děkujeme za úžasnou pochvalu, potěšila celý tým :)
KK Avatar autora Karolína Kopřivová | 4.3.2022
Jídlo si pravidelně objednávám do práce a nemůžu si ho vynachválit! Naprosto vynikající polévky i hlavní jídla!
S Avatar autora SB (Administrátor) 4.3.2022
Tak to nás opravdu moc těší :). Děkujeme!
L Avatar autora Ladislav | 28.1.2022
Jídlo je jak od mamimy , prostě skvělé . Děkuji personálu za péči a výborné jídla
S Avatar autora SB (Administrátor) 29.1.2022
Jsme moc rádi, že Vám chutná, děkujeme za pochvalu :)
SK Avatar autora Soňa Kuchaříková | 9.1.2022
Jídlo je naprosto vynikající. Všem nám moc chutná. Vřele doporučuji všem:-) Moc děkujeme!
S Avatar autora SB (Administrátor) 10.1.2022
Moc děkujeme za pochvalu a těší nás, že Vám chutná :)
VT Avatar autora Veronika Tučková | 6.1.2022
všichni, kteří ochutnali jídlo ze Slánské bašty si ho jen a jen chválí; děkuji a děkujeme;
S Avatar autora SB (Administrátor) 6.1.2022
Moc děkujeme za naší propagaci a podporu. Jsme rádi, že Vám chutná :)
RH Avatar autora Romana Horová | 5.1.2022
Dobrý den, děkujeme celému týmu za vaše velmi dobrá jídla i za, pro nás naprosto bezstarostný a skvělý, servis! Těšíme se na další dobroty! :-)
S Avatar autora SB (Administrátor) 6.1.2022
Moc děkujeme za krásnou pochvalu a jsme rádi, že jste spokojení :)
BK Avatar autora Blanka Růžička Kolářová | 7.7.2021
Chutné,skvěle a vynikající jídla.Velka spokojenost i s výběrem jidla.Velka pochvala!!!
S Avatar autora SB (Administrátor) 7.7.2021
Moc děkujeme za krásné hodnocení, jsme rádi, že jste spokojeni a že chutná :)
MK Avatar autora Marta Kulíšková | 29.4.2021
Vařím už jen o víkendech ,můj muž je frfňa a jen tak něco nesní, ale tady si vybere pokaždé a jsme moc spokojení. Chutná i našemu prvňákovi. Oceňujeme i velmi kvalitní polévky ,které bych mnohdy lepší doma neuvařila :) Díky.
S Avatar autora SB (Administrátor) 9.5.2021
Tak to nás moooc těší, že chuná celé Vaší rodině a že už nemusíte tolik vařit. Máte pravdu, naše polévky jsou obzvlášť vydatné a jsme rádi, že si na nich pochutnáváte :)
VH Avatar autora Václava Hrabáková | 9.4.2021
Chutná nám a hlavně mi šetříte čas, když nemusím vařit sama.
S Avatar autora SB (Administrátor) 23.7.2021
Jsme moc rádi, že Vám chutná a že můžeme ulehčit práci, děkujeme :)
HH Avatar autora Hana Hájková | 9.4.2021
Velmi spokojena!
S Avatar autora SB (Administrátor) 9.4.2021
Jsme rádi, že jste spokojena a děkujeme za krásné hodnocení :)
R Avatar autora Renáta & Jirka | 8.4.2021
Máte velký výběr, jídla jsou nápaditá, skvěle zkombinovaná a výborně dochucená, nepřekořeněná. Bašta nemá chybu, doporučujeme!
S Avatar autora SB (Administrátor) 9.4.2021
Moc děkujeme za pochvalu, jsme rádi, že jste spokojeni :)
K Avatar autora Kopalovi | 21.3.2021
Vaříte chutně & zdravě & inovačně - nejlépe v celém kraji Slánska, držíte si kvalitu a čerstvost a zbytečně nedochucujete. Má babička i děda si velmi pochutnávají a chválí Vás za vysoce kvalitní a pestrá jídla. Pokud si i nadále udržíte kvalitu, jsme Vašimi zákazníky na x let dopředu. S pozdravem, Kopalovi
S Avatar autora SB (Administrátor) 21.3.2021
Chvála vždy potěší, ale takováto chvála nás opravdu zahřála u srdíčka. Moc děkujeme za krásná slova a věřte, že se budeme nadále snažit, aby Vám naše jídla chutnala :)
E Avatar autora Eva N. | 26.2.2021
Naprosto vynikající jídlo z dobrých surovin . Svíčková , Savojský řízek nebo jahodové knedlíky nemají chybu . Využíváme již několik měsíců a jsme spokojeni. Oceňuji i velmi příjemnou komunikaci .
S Avatar autora SB (Administrátor) 26.2.2021
Jsme moc potěšeni, že Vám naše jídla chutnají a že jste s námi pokojeni :) Děkujeme za tak krásné hodnocení.
J Avatar autora Jitka N | 25.2.2021
Výborná domácí kvalita za dobrou cenu.
S Avatar autora SB (Administrátor) 26.2.2021
Děkujeme za krásné hodnocení, jsme moc rádi, že Vám chutná ;-)
M Avatar autora Mirka | 11.1.2021
Jídla nám chutnají.Spokojenost.
S Avatar autora SB (Administrátor) 21.1.2021
Moc děkujeme za pochvalu a krásné hodnocení :)
MF Avatar autora Milan Freissler | 1.12.2020
Jak už jsme si dnes říkali, tak propagace je třeba, ale moderní formou. Případně jen zkusit letáky do schránek domů v místě rozvozu, teď myslím naše dvě bytovky 2 x 32 bytů. Chuťově i kvalitou jídla bez připomínek, tedy snad jen dvakrát mi volba moc nevyšla, ale to není chyba jídel :)
S Avatar autora SB (Administrátor) 21.1.2021
Moc děkujeme za užitečné rady. Jsme potěšeni, že jste s jídlem spokojen a děkujeme za hezké hodnocení.
Avatar autora | 18.11.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 21.1.2021
Děkujeme za hezké hodnoceni :)
HC Avatar autora Hana Cinková | 10.11.2020
maximální spokojenost ; chuťově výborné a hodně slušný výběr ; palec nahoru
S Avatar autora SB (Administrátor) 10.11.2020
Děkujeme moc. Takováto pochvala je pro nás to nejcenější :)
Avatar autora | 12.10.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 10.11.2020
Děkujeme za krásné hodnocení :)
Nahoru
82 položek celkem