Hodnocení obchodu

4,9 82 hodnocení
5
80x
4
0x
3
1x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JM Avatar autora Jana Maliňáková | 18.3.2022
Už měsíc si objednávám jídlo, někdy i s polévkou. Opravdu mohu jen doporučit, jídlo je výborně dochucené, taková poctivá domácí kuchyně. Vždycky jsme si pochutnali a ráno mi ho vozí moc milá paní. Celému kolektivu děkujeme.
S Avatar autora SB (Administrátor) 20.3.2022
Moc náš těší Vaše spokojenost jak s jídly, tak se servisem. Děkujeme za velmi milé hodnocení :)
M Avatar autora Mira | 8.3.2022
Objednal jsem si poprvé a kdybych řekl jídlo výborné a chutné,tak je to slabé slovo,prostě senzační,kdo má hlad tak jedinně ,,Slánská bašta" V pohodě servis i doprava ,Dávám samé11111.
S Avatar autora SB (Administrátor) 8.3.2022
Tak to je nádherné! :) Moc děkujeme za úžasnou pochvalu, potěšila celý tým :)
KK Avatar autora Karolína Kopřivová | 4.3.2022
Jídlo si pravidelně objednávám do práce a nemůžu si ho vynachválit! Naprosto vynikající polévky i hlavní jídla!
S Avatar autora SB (Administrátor) 4.3.2022
Tak to nás opravdu moc těší :). Děkujeme!
L Avatar autora Ladislav | 28.1.2022
Jídlo je jak od mamimy , prostě skvělé . Děkuji personálu za péči a výborné jídla
S Avatar autora SB (Administrátor) 29.1.2022
Jsme moc rádi, že Vám chutná, děkujeme za pochvalu :)
SK Avatar autora Soňa Kuchaříková | 9.1.2022
Jídlo je naprosto vynikající. Všem nám moc chutná. Vřele doporučuji všem:-) Moc děkujeme!
S Avatar autora SB (Administrátor) 10.1.2022
Moc děkujeme za pochvalu a těší nás, že Vám chutná :)
VT Avatar autora Veronika Tučková | 6.1.2022
všichni, kteří ochutnali jídlo ze Slánské bašty si ho jen a jen chválí; děkuji a děkujeme;
S Avatar autora SB (Administrátor) 6.1.2022
Moc děkujeme za naší propagaci a podporu. Jsme rádi, že Vám chutná :)
RH Avatar autora Romana Horová | 5.1.2022
Dobrý den, děkujeme celému týmu za vaše velmi dobrá jídla i za, pro nás naprosto bezstarostný a skvělý, servis! Těšíme se na další dobroty! :-)
S Avatar autora SB (Administrátor) 6.1.2022
Moc děkujeme za krásnou pochvalu a jsme rádi, že jste spokojení :)
BK Avatar autora Blanka Růžička Kolářová | 7.7.2021
Chutné,skvěle a vynikající jídla.Velka spokojenost i s výběrem jidla.Velka pochvala!!!
S Avatar autora SB (Administrátor) 7.7.2021
Moc děkujeme za krásné hodnocení, jsme rádi, že jste spokojeni a že chutná :)
MK Avatar autora Marta Kulíšková | 29.4.2021
Vařím už jen o víkendech ,můj muž je frfňa a jen tak něco nesní, ale tady si vybere pokaždé a jsme moc spokojení. Chutná i našemu prvňákovi. Oceňujeme i velmi kvalitní polévky ,které bych mnohdy lepší doma neuvařila :) Díky.
S Avatar autora SB (Administrátor) 9.5.2021
Tak to nás moooc těší, že chuná celé Vaší rodině a že už nemusíte tolik vařit. Máte pravdu, naše polévky jsou obzvlášť vydatné a jsme rádi, že si na nich pochutnáváte :)
VH Avatar autora Václava Hrabáková | 9.4.2021
Chutná nám a hlavně mi šetříte čas, když nemusím vařit sama.
S Avatar autora SB (Administrátor) 23.7.2021
Jsme moc rádi, že Vám chutná a že můžeme ulehčit práci, děkujeme :)
HH Avatar autora Hana Hájková | 9.4.2021
Velmi spokojena!
S Avatar autora SB (Administrátor) 9.4.2021
Jsme rádi, že jste spokojena a děkujeme za krásné hodnocení :)
R Avatar autora Renáta & Jirka | 8.4.2021
Máte velký výběr, jídla jsou nápaditá, skvěle zkombinovaná a výborně dochucená, nepřekořeněná. Bašta nemá chybu, doporučujeme!
S Avatar autora SB (Administrátor) 9.4.2021
Moc děkujeme za pochvalu, jsme rádi, že jste spokojeni :)
K Avatar autora Kopalovi | 21.3.2021
Vaříte chutně & zdravě & inovačně - nejlépe v celém kraji Slánska, držíte si kvalitu a čerstvost a zbytečně nedochucujete. Má babička i děda si velmi pochutnávají a chválí Vás za vysoce kvalitní a pestrá jídla. Pokud si i nadále udržíte kvalitu, jsme Vašimi zákazníky na x let dopředu. S pozdravem, Kopalovi
S Avatar autora SB (Administrátor) 21.3.2021
Chvála vždy potěší, ale takováto chvála nás opravdu zahřála u srdíčka. Moc děkujeme za krásná slova a věřte, že se budeme nadále snažit, aby Vám naše jídla chutnala :)
E Avatar autora Eva N. | 26.2.2021
Naprosto vynikající jídlo z dobrých surovin . Svíčková , Savojský řízek nebo jahodové knedlíky nemají chybu . Využíváme již několik měsíců a jsme spokojeni. Oceňuji i velmi příjemnou komunikaci .
S Avatar autora SB (Administrátor) 26.2.2021
Jsme moc potěšeni, že Vám naše jídla chutnají a že jste s námi pokojeni :) Děkujeme za tak krásné hodnocení.
J Avatar autora Jitka N | 25.2.2021
Výborná domácí kvalita za dobrou cenu.
S Avatar autora SB (Administrátor) 26.2.2021
Děkujeme za krásné hodnocení, jsme moc rádi, že Vám chutná ;-)
M Avatar autora Mirka | 11.1.2021
Jídla nám chutnají.Spokojenost.
S Avatar autora SB (Administrátor) 21.1.2021
Moc děkujeme za pochvalu a krásné hodnocení :)
MF Avatar autora Milan Freissler | 1.12.2020
Jak už jsme si dnes říkali, tak propagace je třeba, ale moderní formou. Případně jen zkusit letáky do schránek domů v místě rozvozu, teď myslím naše dvě bytovky 2 x 32 bytů. Chuťově i kvalitou jídla bez připomínek, tedy snad jen dvakrát mi volba moc nevyšla, ale to není chyba jídel :)
S Avatar autora SB (Administrátor) 21.1.2021
Moc děkujeme za užitečné rady. Jsme potěšeni, že jste s jídlem spokojen a děkujeme za hezké hodnocení.
Avatar autora | 18.11.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 21.1.2021
Děkujeme za hezké hodnoceni :)
HC Avatar autora Hana Cinková | 10.11.2020
maximální spokojenost ; chuťově výborné a hodně slušný výběr ; palec nahoru
S Avatar autora SB (Administrátor) 10.11.2020
Děkujeme moc. Takováto pochvala je pro nás to nejcenější :)
Avatar autora | 12.10.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 10.11.2020
Děkujeme za krásné hodnocení :)
Nahoru
82 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení