Hodnocení obchodu

4,9 63 hodnocení
5
61x
4
0x
3
1x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 12.10.2020
Avatar autora | 9.10.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 10.10.2020
Děkujeme za krásné hodnocení :)
AV Avatar autora Andrea Vrestalova | 9.10.2020
Moc si obědy od Slánské bašty ve školce užíváme!
S Avatar autora SB (Administrátor) 10.10.2020
Tak to nás nesmírně těší :) Děkujeme za pochvalu!
KR Avatar autora Karel Rathouský | 3.10.2020
Velmi spokojen,vnukovi moc chutnalo.
S Avatar autora SB (Administrátor) 10.10.2020
Je vidět, že Váš vnuk ví, co je dobré :). Moc děkujeme za krásné hodnocení.
Avatar autora | 25.9.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 10.10.2020
Děkujeme za krásné hodnocení :)
MF Avatar autora MŠ FlowerGarten | 8.9.2020
Výborné jídlo!
S Avatar autora SB (Administrátor) 10.10.2020
Děkujeme za pochvalu :)
JB Avatar autora Jiřina Brožovská | 20.8.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 10.10.2020
Děkujeme za krásné hodnocení, jsme rádi, že Vám chutná :)
JB Avatar autora Jiřina Brožovská | 11.8.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 11.8.2020
Moc nás těší, že jste spokojená :) Děkujeme!
Avatar autora | 7.8.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 8.8.2020
Moc děkujeme za hezké hodnocení, jsme rádi, že Vám chutná :)
TF Avatar autora Tomáš Frank | 31.7.2020
Velké porce, jídlo dobré. Mohlo by být méně slané, ale to je moje subjektivní.
S Avatar autora SB (Administrátor) 8.8.2020
Moc děkujeme za pěkné hodnocení a za Vaše připomínky, vážime si jich. Jsme rádi, že Vám chutná :)
MP Avatar autora Miloslava Pánková | 30.7.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 30.7.2020
Děkujeme za milé hodnocení, těší nás, že jste s námi spokojení ;-)
JB Avatar autora Jiřina Brožovská | 11.7.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 30.7.2020
Moc děkujeme za krásné hodnocení, jsme rádi, že Vám chutná :)
LH Avatar autora Lucie Husníková | 5.6.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 9.6.2020
Moc děkujeme za hezké hodnocení a jsme rádi, že Vám naše jídla chutnají :-)
MV Avatar autora Monika Vaškebová | 8.5.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 8.5.2020
Děkujeme za pěkné hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojeni.
OB Avatar autora Olinka Bartošová | 1.5.2020
Velký výběr jídel,vše moc dobré,doporučuji i pro děti.Spokojenost s on-line objednávkami,s rozvozem i komunikací.Velká ochota,děkujeme.
S Avatar autora SB (Administrátor) 2.5.2020
Jsme nesmírně rádi, že Vám i dětem naše jídla chutnají a že jste spokojena s našimi službami. Děkujeme za doporučení i za hezké hodnocení.
Avatar autora Petr Šilhán | 27.4.2020
Už několik měsíců odebírám pravidelně obědy a jsem velice spokojený. Porce dostatečně velké, někdy až moc. Jídla jsou výborně ochucená. Výběr z jídel je super. Cena s rozvozem je určitě přijatelná. Rozhodně doporučuji. Dávám palec nahoru.
S Avatar autora SB (Administrátor) 2.5.2020
Moc nás těší Vaše spokojenost. Děkujeme za doporučení i za hezké hodnocení.
MP Avatar autora Miroslava Puchýřová | 20.4.2020
Ano,velice spokojená i má maminka, pro kterou objednávám a vždy nevím co vybrat,protože je opravdu bohatá nabídka a příjemná paní Štípková,děkuji všem.
S Avatar autora SB (Administrátor) 2.5.2020
Jsme moc rádi, že jste s našimi službami i s jídlem spokojena a děkujeme za hezké hodnocení.
KA Avatar autora Kašparcová Anežka | 14.4.2020
Jsem spokojena
S Avatar autora SB (Administrátor) 2.5.2020
Těší nás Vaše spokojenost a děkujeme za hezké hodnocení.
JT Avatar autora Jan Topka | 14.4.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 2.5.2020
Jsme rádi, že Vám chutná a děkujeme za hezké hodnocení.
I Avatar autora Inka | 3.4.2020
Je trochu slozitejsi pochopit, z jakych jidel vybirat pro zavoz do Prahy, nastesti pani na telefonu v klidu poradila. Vazim si moc ochoty donest jidlo az k seniorovi domu, hledat reseni, kdyz se pri dovazce nemohou dovolat. Dekuji moc a klobouk dolu! Navic na jidle jsme si pochutnali mladi i stari. Porce jsou velke!
S Avatar autora SB (Administrátor) 3.4.2020
Spokojenost našich zákazníků je nám vším, proto ochota pomoct a trpělivost se staršími lidmi jsou pro nás samozřejmostí. Jsme moc rádi, že Vám chuná a děkujeme Vám za pochvalu :)
Nahoru
63 položek celkem