Hodnocení obchodu

5,0 15 hodnocení
5
15x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
KS Avatar autora Kateřina Střelková | 4.11.2019
Vynkající jídlo!!!
S Avatar autora SB (Administrátor) 10.11.2019
Moc nás těší, že Vám chutná :) Děkujeme
LO Avatar autora Lucie Oupická | 1.9.2019
Uz nejakou dobu pravidelne objednavam jidlo od Jany a Richarda. A jsem stale moc spokojena. Jidlo je vyborne...chutne.....a doporucuji i svym klientkam a znamym.
S Avatar autora SB (Administrátor) 16.9.2019
K takovému krásnému hodnocení není co dodat. Nic nás netěší víc, než Vaše spokojenost. Děkujeme, že se o ní dělíte i s veřejností a doporučujete nás dál. Vážíme si toho Jana a Richard
IS Avatar autora Iveta Sušilová | 1.9.2019
Super, díky.
S Avatar autora SB (Administrátor) 16.9.2019
Jsme rádi, že jste stále spokojená :) Děkujeme!
KV Avatar autora Kristina Vochočová | 21.7.2019
Naše čtyřletá dcera velmi špatně jedla. Pokoušela jsem se vařit všechno možné. Bez efektu. Teďˇ se ukázalo, že dcera jí výborně a s velikou chutí, ale uvařit to musí jedině pani Jana a pan Richard! Její první slovo po probuzení je teď “polívka”,... takže my bez Slánské bašty už žít nebudeme!
S Avatar autora SB (Administrátor) 21.7.2019
Nesmírně nás těší, že jsme se trefili do chutí Vaší dcery a že jí tolik chutnalo. Vaše radost a pochvala jsou pro nás hnacím motorem. Moc si toho vážíme a děkujeme. Jana a Richard
DB Avatar autora Daniela Bartyzalova | 30.5.2019
Dnes jsme měli svíčkovou omáčku, výborná, pochutnali jsme si!!!! Knedlíky mňam nadychane výborné!!! Určitě si zase brzy něco objednáme, těšíme se a zdravíme paní Janu!!! Dana a Lubos
S Avatar autora SB (Administrátor) 31.5.2019
Děkujeme za pochvalu a také zdravíme :)
IS Avatar autora Iveta Sušilová | 24.5.2019
Super, chutné, čerstvé, doporučuji.
S Avatar autora SB (Administrátor) 31.5.2019
Moooc děkujeme :)
M Avatar autora Monika J. | 19.5.2019
Velmi nám všem chutná, dostatečně velké porce, mohu jen doporučit!
S Avatar autora SB (Administrátor) 31.5.2019
Děkujeme za chválu i za doporučení :)
LO Avatar autora Lucie Oupická | 16.5.2019
Krásné české přísloví zní " S jídlem roste chuť"...a to platí pravě o těch vašich. Jsem moc spokojená. Jídlo je dobře ochucené, dostatek zeleniny, saláty báječné. Vždycky se teším na oběd!!! Dekuji.
S Avatar autora SB (Administrátor) 31.5.2019
Těší nás, že Vám naše jídla chutnají :)
A Avatar autora Anežka | 15.5.2019
Jídlo je výborné, vždy čerstvé doporučuji všem co nestíhají vařit a chtějí mít domácí kvalitu jídla.
S Avatar autora SB (Administrátor) 31.5.2019
Děkujeme za doporučení, kvalita je u nás na prvním místě. Jsme rádi, že jste spokojená :)
R Avatar autora Renata K. | 15.5.2019
Jsem spokojena moc! Vychazi mi vstrict jako alergikovi a i pozdni objednavky jsou realizovany. To ze nam cele rodine a kolegum chutna, je uz “jen” detail. ;-) dekujeme!
S Avatar autora SB (Administrátor) 31.5.2019
Děkujeme za milé hodnocení a jsme rádi, že je spokojenost :)
CM Avatar autora Cyril Mucha | 11.5.2019
110 % spokojenost, skvělá jídla, úžasné dorty a zákusky, velmi milá komunikace.
S Avatar autora SB (Administrátor) 14.5.2019
Moc děkujeme za krásné ohodnocení naší práce. Rádi Vás zase uvidíme.
MM Avatar autora Marie Matoskova | 1.5.2019
Byli jsme moc spokojeni se stravou v Domě rodin ve Smečne! Domácí kuchyně ze základních surovin vhodna i pro male děti, bez umělých dochucovadel , porce dostatecne,možnost přidání, skoro vždycky salát. ... Voda stava čaj po ruce....ochotny přístup! !!! Děkujeme a doporučujeme.
S Avatar autora SB (Administrátor) 2.5.2019
Velice děkujeme za milá slova a rádi se o Vás zase dobře postaráme.
H Avatar autora Hedvika | 26.4.2019
S Avatar autora SB (Administrátor) 27.4.2019
Děkujeme :)
I Avatar autora Iveta | 22.4.2019
Skvělá chuť, velké porce, doporučuji.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 23.4.2019
Děkujeme za doporučení a jsme moc rádi, že Vám chutná :)
M Avatar autora Monika B. | 18.4.2019
Komunikace perfektní, jídlo vynikající! Obchod mohu vřele doporučit!! Jídlo jako od maminky :)
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 23.4.2019
Děkujeme za úžasné ohodnocení, které nás hřeje u srdce :)
15 položek celkem