Hodnocení obchodu

4,9 58 hodnocení
5
56x
4
0x
3
1x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
AL Avatar autora Alena Loskotová | 27.3.2020
Moc dobré
S Avatar autora SB (Administrátor) 27.3.2020
Jsme potěšeni, že Vám naše jídla chutnají a děkujeme Vám za hezké hodnocení.
PR Avatar autora Pavel Rous | 21.3.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 26.3.2020
Moc děkujeme za hezké hodnocení a jsme rádi, že Vám chutná :)
KD Avatar autora Katerina Diessnerova | 20.3.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 26.3.2020
Děkujeme za milé hodnocení a těší nás, že Vám chutná :)
MZ Avatar autora Martin Zůna | 20.3.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 26.3.2020
Děkujeme za krásné hodnocení, těší nás, že Vám chutná :)
P Avatar autora Pecinková | 20.3.2020
Nic moc, porce malé, drahé.....
S Avatar autora SB (Administrátor) 2.5.2020
Vážená paní Pecinkova, nevíme, co přesně odpovědět na Vaše hodnocení, snad jen, že nás mrzí, že nejste spokojena. Každopádně si myslíme a i podle ohlasů zákazníků víme , že se naše porce nedají ani kolikrát sníst najednou, jak jsou veliké. Co se cen týče, tak je jasné, že se nemůžeme dostat na ceny vývařoven, kde je vše chemické a vaří se z polotovarů. Tam mají omáčku či vývar uvařený za 20 min, kdežto my nad tím strávíme 3 hodiny. Vaříme poctivě a domácky a věříme, že je to na našich jídlech znát a že cena tomu odpovídá. Tým Slánské bašty.
AA Avatar autora Adámková Anna | 13.3.2020
Tato služba ve Slaném opravdu chyběla. Jídlo už na první pohled vypadá velice lákavě ,porce jsou velké a hlavně vše skvělé chutná. Rozhodně všem doporučuji. Z takového výběru si musí vybrat každý.
S Avatar autora SB (Administrátor) 13.3.2020
Jsme moc rádi, že jste s našimi jídly spokojená. Děkujeme za pochvalu a za krásné hodnocení :)
MZ Avatar autora Martin Zůna | 13.3.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 13.3.2020
Jsme moc rádi, že Vám naše jídla chutnají a děkujeme za krásné hodnocení.
MC Avatar autora Milena Charouzová | 6.3.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 6.3.2020
Moc děkujeme za pěkné hodnocení a jsme rádi, že Vám chutná :)
BD Avatar autora Barbora Divišová | 28.2.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 4.3.2020
Moc děkujeme za krásné hodnocení. Těší nás, že jste spokojená :)
IK Avatar autora Ivana Kellnerová | 21.2.2020
Na Slánskou baštu jsem narazila náhodou na facebooku a jsem za to moc ráda. Jídlo nejenom krásně vypadá, ale i bezvadně chutná. Děkuji! Všem doporučuji!
S Avatar autora SB (Administrátor) 24.2.2020
I my jsme rádi, že jste nás objevila :) Moc děkujeme, že nás doporučujete dál a těší nás, že jste s našimi jídly spokojena.
O Avatar autora Olga a Jiří Falbrovi | 15.2.2020
Využili jsme dovoz jídla domů a jsme spokojeni. Jídlo bylo vždy chutné ( měli jsme 2x rizoto, ovarovou polévku, salátek zelí+jablko, vepř.pečeni s červenou řepou). Dovoz i komunikace vždy v pořádku, dokonce nadstandardni. Jídlo je dobře zabaleno a pokud nestihnete sníst, vydrží v lednici i další 2 dny ;)
S Avatar autora SB (Administrátor) 16.2.2020
Jsme moc rádi, že jste s naším jídlem i s našimi službami spokojeni. Je pro nás radost, číst takové řádky a děkujeme, že jste se o ně podělili s ostatními. Vaše Slánská bašta :)
BD Avatar autora Barbora Divišová | 8.2.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 8.2.2020
Moc děkujeme za krásné hodnocení a především za veškerá doporučení, která pro nás děláte :) Děkujeme!
AP Avatar autora Alena Palková | 3.2.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 4.2.2020
Děkujeme za milé hodnocení, těší nás, že Vám chutná :)
RC Avatar autora Romana chmelarova | 31.1.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 4.2.2020
Moc děkujeme za krásné hodnocení a jsme rádi, že Vám chutnají naše jídla :)
EB Avatar autora Eva Beyerová | 24.1.2020
Ve středu a dneska jsme si objednali celkem 4 jídla. Porce jsou velké a jídlo chutná dobře. Dovoz je vždy včas a jídlo je za slušné ceny.
S Avatar autora SB (Administrátor) 27.1.2020
Děkujeme za milá slova a jsme rádi, že jste spokojeni.
A Avatar autora ASERVIS, s.r.o. | 24.1.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 24.1.2020
Děkujeme za krásné hodnocení. Jsme rádi, že Vám naše jídla chutnají :-)
BD Avatar autora Barbora Divišová | 24.1.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 24.1.2020
Moc děkujeme a jsme rádi, že Vám chutná :-)
K Avatar autora Krčkovi | 16.1.2020
Zatím objednáváme 1. týden a s kvalitou jídla i s dovozem jsme velmi spokojeni.
S Avatar autora SB (Administrátor) 16.1.2020
Moc nás těší Vaše spokojenost. Děkujeme :)
KD Avatar autora Katka Dobrichovska | 10.1.2020
Po přečtení recenzi jak je toto jídlo skvělé jsme neodolali a s prarodiči jsme si jídlo na týden objednali. Porce jsou skutečně dostačující. Tři jídla pěti mi moc nechutnala, ale dali se. Prarodiče byli nespokojeni s poměrem cena a obsah masa v omáčkách. Rýži a bramborové knedlíky byli suché neměli dostatek šťávy. Některá jídla nebyla vůbec shodná se svým názvem ale nebyla špatná. Rozhodne bych neřekla že je to “jako od maminky” jak někteří píší. Jen jsme se utvrdili v tom, že domácí jídlo je prostě lepší. Tím nechci říct že by to bylo špatné každý si asi své v těchto jídlech najde nám to bohužel nesedlo :-)
S Avatar autora SB (Administrátor) 16.1.2020
Milá paní Dobřichovská, děkujeme za Váš názor. Byť nás mrzí, že Vám naše jídla nechutnala, říkáme si: „není na světě člověk ten, který by se zavděčil lidem všem“. Nám jde v prvé řadě o domácí kvalitu a tu si držíme. Nemáme v plánu soupeřit s jinými maminkami, je nám jasné, že každý vaří trochu jinak. Každopádně, pokud byste nám chtěla dát ochutnat, jak se vaří u Vás doma, bude nám potěšením. Tým Slánské bašty.
Avatar autora Radka Šénová | 19.12.2019
Jídlo jak od maminky výborné????
S Avatar autora SB (Administrátor) 26.12.2019
Jsme rádi, že Vám chutná, děkujeme.
Nahoru
58 položek celkem