Hodnocení obchodu

4,9 67 hodnocení
5
65x
4
0x
3
1x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MP Avatar autora Miroslava Puchýřová | 20.4.2020
Ano,velice spokojená i má maminka, pro kterou objednávám a vždy nevím co vybrat,protože je opravdu bohatá nabídka a příjemná paní Štípková,děkuji všem.
S Avatar autora SB (Administrátor) 2.5.2020
Jsme moc rádi, že jste s našimi službami i s jídlem spokojena a děkujeme za hezké hodnocení.
KA Avatar autora Kašparcová Anežka | 14.4.2020
Jsem spokojena
S Avatar autora SB (Administrátor) 2.5.2020
Těší nás Vaše spokojenost a děkujeme za hezké hodnocení.
JT Avatar autora Jan Topka | 14.4.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 2.5.2020
Jsme rádi, že Vám chutná a děkujeme za hezké hodnocení.
I Avatar autora Inka | 3.4.2020
Je trochu slozitejsi pochopit, z jakych jidel vybirat pro zavoz do Prahy, nastesti pani na telefonu v klidu poradila. Vazim si moc ochoty donest jidlo az k seniorovi domu, hledat reseni, kdyz se pri dovazce nemohou dovolat. Dekuji moc a klobouk dolu! Navic na jidle jsme si pochutnali mladi i stari. Porce jsou velke!
S Avatar autora SB (Administrátor) 3.4.2020
Spokojenost našich zákazníků je nám vším, proto ochota pomoct a trpělivost se staršími lidmi jsou pro nás samozřejmostí. Jsme moc rádi, že Vám chuná a děkujeme Vám za pochvalu :)
ŠP Avatar autora Štěpánka Pilátová | 3.4.2020
Jsem velice spokojena.
S Avatar autora SB (Administrátor) 3.4.2020
Těší nás Vaše spokojenost a děkujeme za krásné hodnocení.
E Avatar autora Eclesia s.r.o. | 3.4.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 3.4.2020
Děkujeme za hezké hodnocení a jsme rádi, že Vám chutná :)
IS Avatar autora Ilona Strnadová | 1.4.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 2.4.2020
Děkujeme za hezké hodnocení a jsme rádi, že jste spokojená :)
PR Avatar autora Pavel Rous | 27.3.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 2.4.2020
Jsme rádi, že Vám chutná a děkujeme za hezké hodnocení :)
LH Avatar autora Lucie Husnikova | 27.3.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 27.3.2020
Děkujeme za hezké hodnocení a jsme rádi, že Vám chutná :)
AL Avatar autora Alena Loskotová | 27.3.2020
Moc dobré
S Avatar autora SB (Administrátor) 27.3.2020
Jsme potěšeni, že Vám naše jídla chutnají a děkujeme Vám za hezké hodnocení.
PR Avatar autora Pavel Rous | 21.3.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 26.3.2020
Moc děkujeme za hezké hodnocení a jsme rádi, že Vám chutná :)
KD Avatar autora Katerina Diessnerova | 20.3.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 26.3.2020
Děkujeme za milé hodnocení a těší nás, že Vám chutná :)
MZ Avatar autora Martin Zůna | 20.3.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 26.3.2020
Děkujeme za krásné hodnocení, těší nás, že Vám chutná :)
P Avatar autora Pecinková | 20.3.2020
Nic moc, porce malé, drahé.....
S Avatar autora SB (Administrátor) 2.5.2020
Vážená paní Pecinkova, nevíme, co přesně odpovědět na Vaše hodnocení, snad jen, že nás mrzí, že nejste spokojena. Každopádně si myslíme a i podle ohlasů zákazníků víme , že se naše porce nedají ani kolikrát sníst najednou, jak jsou veliké. Co se cen týče, tak je jasné, že se nemůžeme dostat na ceny vývařoven, kde je vše chemické a vaří se z polotovarů. Tam mají omáčku či vývar uvařený za 20 min, kdežto my nad tím strávíme 3 hodiny. Vaříme poctivě a domácky a věříme, že je to na našich jídlech znát a že cena tomu odpovídá. Tým Slánské bašty.
AA Avatar autora Adámková Anna | 13.3.2020
Tato služba ve Slaném opravdu chyběla. Jídlo už na první pohled vypadá velice lákavě ,porce jsou velké a hlavně vše skvělé chutná. Rozhodně všem doporučuji. Z takového výběru si musí vybrat každý.
S Avatar autora SB (Administrátor) 13.3.2020
Jsme moc rádi, že jste s našimi jídly spokojená. Děkujeme za pochvalu a za krásné hodnocení :)
MZ Avatar autora Martin Zůna | 13.3.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 13.3.2020
Jsme moc rádi, že Vám naše jídla chutnají a děkujeme za krásné hodnocení.
MC Avatar autora Milena Charouzová | 6.3.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 6.3.2020
Moc děkujeme za pěkné hodnocení a jsme rádi, že Vám chutná :)
BD Avatar autora Barbora Divišová | 28.2.2020
S Avatar autora SB (Administrátor) 4.3.2020
Moc děkujeme za krásné hodnocení. Těší nás, že jste spokojená :)
IK Avatar autora Ivana Kellnerová | 21.2.2020
Na Slánskou baštu jsem narazila náhodou na facebooku a jsem za to moc ráda. Jídlo nejenom krásně vypadá, ale i bezvadně chutná. Děkuji! Všem doporučuji!
S Avatar autora SB (Administrátor) 24.2.2020
I my jsme rádi, že jste nás objevila :) Moc děkujeme, že nás doporučujete dál a těší nás, že jste s našimi jídly spokojena.
O Avatar autora Olga a Jiří Falbrovi | 15.2.2020
Využili jsme dovoz jídla domů a jsme spokojeni. Jídlo bylo vždy chutné ( měli jsme 2x rizoto, ovarovou polévku, salátek zelí+jablko, vepř.pečeni s červenou řepou). Dovoz i komunikace vždy v pořádku, dokonce nadstandardni. Jídlo je dobře zabaleno a pokud nestihnete sníst, vydrží v lednici i další 2 dny ;)
S Avatar autora SB (Administrátor) 16.2.2020
Jsme moc rádi, že jste s naším jídlem i s našimi službami spokojeni. Je pro nás radost, číst takové řádky a děkujeme, že jste se o ně podělili s ostatními. Vaše Slánská bašta :)
Nahoru
67 položek celkem